AcasăACTUALZiua Armatei Române, sărbătorită la statuia Ecaterinei Teodoroiu din Slatina

Ziua Armatei Române, sărbătorită la statuia Ecaterinei Teodoroiu din Slatina

spot_img

Ziua Armatei Române a fost marcată, marţi, şi la Slatina, în zona monumentului dedicat „Eroinei de pe Jiu”, Ecaterina Teodoroiu, situat la intrarea în municipiu dinspre Craiova.

La eveniment au participat reprezentanţi ai Prefecturii, Consiliului Judeţean şi Primăriei Slatina, dar şi ai celor mai importante instituţii din judeţ.

CITEŞTE ŞI: Aplicația WhatsApp nu mai funcționează. Utilizatorii nu pot trimite sau primi mesaje

În fiecare an, pe 25 octombrie, sunt comemoraţi cei care, de-a lungul istoriei, au luptat pentru apărarea naţiunii şi a statului român. Este o zi a cinstirii memoriei eroilor noștri, care și-au sacrificat viața și care s-au dedicat apărării patriei.

„Astăzi este Ziua Armatei Române. Însă se cuvine ca astăzi să privim cu toții, cu respect și încredere, nu doar spre armata română, ci spre întreaga armată care activează pe teritoriul țării noastre. Căci alături de militarii noștri români, trupe americane, germane, franceze sau belgiene dislocate pe teritoriul țării noastre sunt gata oricând să intervină pentru apărarea României, dacă și când situația o va impune. Astăzi, soldații români se antrenează umăr la umăr cu soldați ai altor țări. Astăzi, drapelului României îi stau alături drapelele altor state, așa cum drapelul țării noastre a fluturat alături de drapelele altor state prin angajarea şi participarea militarilor români în teatrele de operațiuni şi misiuni ale NATO. România nu este singură! Armata română nu este singură! Suntem o țară membră NATO, suntem uniți, suntem solidari, suntem aliați, suntem frați! La bine și la rău! Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a transmis prefectul Florin Homorean.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri