AcasăACTUAL„Zilele Recoltei” la Râmnicu Vâlcea. Când va avea loc tradiționala sărbătoare a...

„Zilele Recoltei” la Râmnicu Vâlcea. Când va avea loc tradiționala sărbătoare a toamnei

spot_img

Evenimentul „Zilele Recoltei” va fi marcat la Râmnicu Vâlcea, pe 2 şi 3 octombrie, în Scuarul Mircea cel Bătrân, anunță reprezentanții primăriei. 

Sărbătoarea tradiţională a toamnei la Râmnicu Vâlcea – „Zilele Recoltei” – a ajuns la cea de-a zecea ediţie şi se va derula în zilele de 2 şi 3 octombrie în Scuarul Mircea cel Bătrân.


Zeci de producători de fructe şi legume, de produse lactate şi din carne, de murături, gemuri şi dulceţuri, de produse apicole, din Vâlcea şi din judeţele învecinate, alături de agenţi economici locali din domeniul alimentar, îi vor încânta pe vizitatorii târgului la standurile amenajate în principala piaţă publică a oraşului, de unde nu vor lipsi nici meşterii populari vâlceni.

„În vederea conformării la restricţiile actuale cauzate de pandemia de Covid-19, purtarea măştii de protecţie şi menţinerea unei distanţe de siguranţă vor fi obligatorii în perimetrul târgului, vizitatorii având totodată la dispoziţie, în mai multe puncte, dezinfectanţi”, informează reprezentanții Primăriei Râmnicu Vâlcea.

CITEȘTE ȘI: Școlile ar putea rămâne deschise chiar dacă rata de infectare trece de 6 la mie. Anunțul ministrului Educației


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri