AcasăACTUALZilele „Mihai Viteazul”, organizate la Craiova. Paradă de costume medievale

Zilele „Mihai Viteazul”, organizate la Craiova. Paradă de costume medievale

spot_img

Cea de-a VIII-a ediție a Festivalului „Zilele Mihai Viteazul” va fi organizată la Craiova, în perioada 13-15 mai. 

- Publicitate -

Timp de trei zile, artiști din toată țara vor transforma Piața „Mihai Viteazul” într-un tablou vivant medieval, anunță organizatorii.

„100 de persoane purtând costume de epocă, dar și artiști invitați vor porni într-un circuit spectaculos vineri, 13 mai 2022, ora 18.00, din Centrul Vechi al Craiovei (strada Traian Demetrescu nr. 31) – Universitate – spre Piața „Mihai Viteazul”, la care sunt invitați toți craiovenii să se alăture.  Piața ”Mihai Viteazul” va deveni un inedit târg medieval unde vor campa cavaleri, domnițe și meșteșugari de toate felurile, ca să dezvăluie curioșilor cum se practicau meseriile în alte vremuri, care erau tainele artelor medievale, dar și felul în care se derula viața zilnică pe timpul marelui domnitor. Doritorii vor avea ocazia să admire costume medievale unicat, să urmărească demonstrații de luptă, să descopere universul culinar al epocii sau să participe la ateliere pentru toate vârstele”, se arată într-un comunicat de presă remis de Primăria Craiova.


Serile se vor încheia cu spectacole de jonglerii cu foc și concerte de muzică.

CITEȘTE ȘI: Activitatea desfășurată ca PFA, recunoscută ca fiind vechime în muncă

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri