AcasăACTUALZeci de avertismente date de Garda de Mediu Dolj pentru terenurile acoperite...

Zeci de avertismente date de Garda de Mediu Dolj pentru terenurile acoperite cu ambrozie. Urmează amenzi

spot_img

Tot mai mulți doljeni acuză faptul că autoritățile nu iau măsurile impuse de lege în privința combaterii ambroziei, indiferent că vorbim despre mediul urban sau cel rural. Oamenii reclamă faptul că suprafețe întinse de teren sunt acoperite cu această buruiană și că autoritățile locale fie nu le observă, fie le este mai ușor să nu le observe.  

Garda de Mediu Dolj anunță că a făcut verificări în acest sens și că au fost aplicate 75 de avertismente, autoritățile având termen de conformare.

Dacă nu vor curăța terenurile unde a fost găsită ambrozie, cei în cauză vor primi amenzi.

„Menționăm că pentru nerespectarea termenului impus, prin procesul verbal de verificare, constatare si aplicare a sanctiunii contaventionale, agentii constatatori din cadrul UAT-urilor, Politiei Locale si Gărzii de Mediu aplică amenzi de la 1.000 de lei până la 5.000 de lei pentru persoane fizice si de la 10.000 lei până la 20.000 de lei pentru persoane juridice”, anunță Garda de Mediu Dolj. 

Această situație este întâlnită și în municipiul Craiova, cel mai dificil fiind cu terenurile private, după cum anunță, de fiecare dată, autoritățile municipale.

 

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri