AcasăACTUALZece unități de învățământ din Râmnicu Vâlcea, reabilitate prin PNRR

Zece unități de învățământ din Râmnicu Vâlcea, reabilitate prin PNRR

spot_img

Primarul Mircia Gutău anunță că a concretizat finalizarea pașilor de finanțare pentru lucrările de eficientizare energetică la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân” din Râmnicu Vâlcea, obținând prin PNRR suma de peste 20 de milioane lei. Edilul spune că lucrările în derulare la colegiu, cu finanțare de la bugetul local, includ și reabilitarea sălii de sport. Liceul este cea de-a zecea unitate de învățământ din oraș ce urmează a fi reabilitată prin PNRR.

Primarul Mircia Gutău s-a aflat în prima zi a acestei săptămâni la București pentru semnarea contractului de finanțare în valoare de 20.331.522,87 lei, pentru proiectul Creșterea eficienței energetice a Colegiului Național „Mircea cel Bătrân”, depus de Municipalitatea Râmnicului în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență – Componenta 5 „Valul Renovării”.

Colegiul situat la poalele Dealului Capela este cea de-a zecea unitate de învățământ din oraș ce urmează a fi reabilitată prin PNRR, alături de altele, după cum urmează: Liceul Tehnologic „Ferdinand I”, Grădinița cu program prelungit „Cozia”, Școala Gimnazială nr. 5, Grădinița cu program prelungit „Traian”, Grădinița cu program prelungit nr. 14, Seminarul Teologic „Sf. Nicolae”, Liceul Sanitar „Antim Ivireanul”, Colegiul Energetic, Școala Gimnazială Colonie, ale căror finanțări au fost contractate în ultimele luni.

La Colegiul „Mircea cel Bătrân” se așteaptă ca în vară să se finalizeze, cu ajutor de la bugetul local, lucrări de reabilitare a sălii de sport precum refacerea acoperișului, a vestiarelor, a instalațiilor sanitare și termice și a suprafeței de joc.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Mihaela Yahya Nakhla
Mihaela Yahya Nakhla
Și-a făcut debutul în 2004 la Ziarul de Vrancea, după care a evoluat în presă locală ca reporter pentru Șansa Vrânceană, Jurnalul de Gherilă, Realitatea TV. În 2007, pasiunea pentru scris a adus-o în sfera autorilor, Editura Eminescu publicându-i prima lucrare de proză scurtă. Ca blogger s-a implicat vreme de 12 ani în proiecte culturale vizând Orientul Mijlociu, dar presa scrisă nu a fost niciodată uitată și rămâne prima sa iubire.
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri