AcasăACTUALWizz Air va construi un hangar de mentenanță a propriei flote, la...

Wizz Air va construi un hangar de mentenanță a propriei flote, la Craiova. Investiție de 30 de milioane de euro și 300 de locuri de muncă

spot_img

Compania Wizz Air are în vedere construirea unei unități de mentenanță a propriei flote, la Craiova, potrivit reprezentanților aeroportului din Bănie. 

Astfel, la începutul acestei luni, compania a trimis o scrisoare de intenție Consiliului Județean (CJ) Dolj, în vederea concesionării unei suprafețe teren lângă Aeroportul din Craiova.

Astăzi, a avut loc ședința ordinară a CJ Dolj, consilierii aprobând un proiect de hotărâre-propunerea de a concesiona un teren de peste 10 hectare de teren, aflat în domeniul public al județului Dolj.

Reprezentanții Wizz Air prezintă în scrisoarea de intenție trimisă administrației județene realizarea unei investiții de 30 de milioane de euro, compania menționând că se vor crea astfel și locuri de muncă pentru aproximativ 300 de specialiști însemnând ingineri, tehnicieni și personal administrativ.

Capacitatea de la unitatea de mentenanță va deservi în primul rând propria flotă, iar capacitatea suplimentară va fi vândută pe piață.

CITEȘTE ȘI: Elon Musk a preluat controlul Twitter şi l-a concediat pe şefu reţelei de socializare

„În acest sens, în colaborare cu partenerii și experții MRO, Wizz Air Hungary Ltd intenționează construirea unui hangar de mentenanță cu 6 locuri, la care se adaugă facilități administrative: birouri, zone de depozitare și zone de atelier”, se arată în Hotărârea adoptată de către aleșii județeni.

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri