AcasăACTUALVoucherele sociale, încărcate înainte de Sărbători. Anunțul ministrului Muncii

Voucherele sociale, încărcate înainte de Sărbători. Anunțul ministrului Muncii

spot_img

Ministrul Muncii, Marius Budăi, susține că beneficiarii voucherelor pentru alimente vor primi a treia tranșă de bani săptămâna următoare. De asemenea, acesta promite că românii vor primi ultima tranșă de bani înaintea sărbătorilor de iarnă.

„Săptămâna viitoare se vor alimenta cardurile cu a treia a tranșă pentru octombrie. Suntem în discuții, e normal ca in luna decembrie să fie alimentate cardurile mai devreme decât în celelalte trei luni şi banii să intre în conturi şi sa poată fi utilizați înainte de sărbători”, spune Marius Budăi.

Totodată, ministrul promite că, dacă va fi cazul, Guvernul va gândi măsuri pentru a sprijini categoriile vulnerabile.

CITEȘTE ȘI: Ce strategie are David Popovici pentru a nu fi contaminat cu substanțe interzise. Cum este implicată familia sportivului

”Referitor la cum vor reuși pensionarii să treacă peste această iarnă grea, facem acum o majorare a tuturor pensiilor fiind extrem de atenți la evoluția prețurilor. Am luat acele măsuri din pachetul Sprijin pentru România și din pachetul social de la început de an. Dacă va fi cazul, noi avem în continuare și gândim măsuri mai ales pentru a sprijini categoriile vulnerabile.

Acum suntem în perioada de asistență tehnică cu Banca Mondială. Când vom ajunge la final și vom avea concluziile, vom anunța, atât privitor la legea pensiilor, cât şi privitor la măsuri sociale”, a precizat ministrul Muncii la România TV.
- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri