AcasăPOLITICĂVoiculescu (PNL): Atâta vreme cât UDMR a sfidat Ziua Națională, ar fi...

Voiculescu (PNL): Atâta vreme cât UDMR a sfidat Ziua Națională, ar fi drept, cinstit și recomandat să facă un pas în spate

spot_img

Preşedintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, cere UDMR „să facă un pas în spate”, în contextul în care liderii formaţiunii cel puţin au ignorat Ziua Naţională a României.

Parlamentarul oltean atrage atenţia că UDMR participă la guvernare de 25 de ani, însă liderii formaţiunii sunt în continuare nerecunoscători pentru privilegiile, omenia şi ospitalitatea de care se bucură în România.

CITEŞTE ŞI: Primăria Slatina a actualizat studiul de fezabilitate pentru transformarea fostului Ştrand Progresul într-un parc. Lucrările încep în primăvară

Senatorul Voiculescu opinează că UDMR ar trebui să facă un pas în spate.

„De la oameni simpli până la politicieni sau guvernanți, întreaga Românie a sărbătorit ieri 104 ani de la Marea Unire. O Românie puternică, mândră, însă nu chiar atât de unită așa cum și-au dorit făptuitorii Unirii și cum ne-am dori cu toții. Căci, deși de 25 de ani UDMR participă la actul guvernării din România, 25 de ani în care noi toți ceilalți am dovedit că îmbrățișăm și respectăm minoritatea maghiară reprezentată de UDMR, sfidarea acestei formațiuni politice față de Ziua Națională a țării la guvernarea căreia încă se află a depășit limitele bunei cuviințe. Niciun mesaj, niciun eveniment organizat, nici măcar o simplă participare  a oficialilor UDMR la manifestările de Ziua Națională nu s-au făcut auzite, simțite sau văzute. Solidaritatea și unirea propovăduite de semnificația acestei zile istorice pentru România, țara care le este „acasă”, au fost ignorate cu ostentație chiar de către cei care ar trebui să fie recunoscători pentru privilegiile, omenia și ospitalitatea cu care România însăși îi ține la pieptul său. Încet, încet UDMR s-a transformat într-un monolit cu discursuri atrofiate care își pierde credibilitatea, coerența și încrederea partenerilor de guvernare și a tuturor românilor.

Personal, consider că atâta vreme cât UDMR a sfidat Ziua Națională a unei țări la cârma căreia se află într-o coaliție, ar fi drept, cinstit și recomandat să facă un pas în spate”, a transmis senatorul.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

reporter24
reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul Reporter24.info a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Următorul pas în dezvoltarea iniţiativei jurnalistice regio-locale reprezintă intrarea în portofoliul agenţiei Thinkdigital, începând din luna mai 2021. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri