AcasăACTUALVlad Macovei (Agrointeligenţa): Dușmanii lui Adrian Chesnoiu să nu doarmă liniștiți!

Vlad Macovei (Agrointeligenţa): Dușmanii lui Adrian Chesnoiu să nu doarmă liniștiți!

spot_img

Adrian Chesnoiu și-a dat demisia din funcția de ministru la nici o oră după comunicatul de presă care anunța că i se cere ridicarea imunității parlamentare. Demisia a venit la pachet cu autosuspendarea din PSD. Este politicianul care a renunțat cel mai rapid la funcțiile politice, față de momentul apariției unei suspiciuni juridice.

- Publicitate -

Toți ceilalți s-au ținut de scaune cât au putut de mult. Chesnoiu le-a transmis colegilor din Parlament să voteze cât mai repede ridicarea imunității pentru a putea tranșa chestiunile juridice cu pricina. Adevărata carieră politică a fostului ministru al Agriculturii, mă tem pentru dușmanii lui politici din PSD sau PNL (restul chiar nu contează), s-ar putea de abia acum să ia cu adevărat avânt.

Nu am să comentez despre acuzațiile procurorilor. Este treaba lor să demonstreze în fața instanței, cu probe, nu doar cu denunțuri, că Adrian Chesnoiu este vinovat. Iar instanța va decide. Asta este una. Din punct de vedere politic și public, Chesnoiu a făcut foarte bine că și-a dat demisia. Orice politican, dar oricare, indiferent cum îl cheamă, trebuie să facă un pas în spate dacă procurorii au pus ochii pe acesta.


Articolul complet pe Agrointeligenţa

CITEŞTE ŞI: Ministrul Agriculturii a demisionat din Guvern

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri