AcasăACTUALVirgil Popescu a făcut o vizită inopinată la Hidrocentrala Porțile de Fier...

Virgil Popescu a făcut o vizită inopinată la Hidrocentrala Porțile de Fier I. A cerut și aici o evaluare a condițiilor de muncă

spot_img

Ministrul Energiei a facut o vizită de lucru inopinată, luni, la Hidrocentrala Porțile de Fier I din județul Mehedinți, Virgil Popescu solicitând, și în cazul acestei instituții, o evaluare a condițiilor de muncă.  

Ministrul a spus, în urma discuțiilor cu angajații Hidrocentralei Porțile de Fier 1, că 35% din totalul producției de energiei electrică al Hidroelectrica provine de la Porțile de Fier I.

blank

„Astăzi am făcut o vizită de lucru inopinată la Hidrocentrala Porțile de Fier 1. Am stat de vorbă cu angajații și am cerut o evaluare a condițiilor de muncă. Astăzi la PF producem 35% din totalul producției de energiei electrică al Hidroelectrica”, a scris ministrul pe Facebook.

Virgil Popescu a anunțat, săptămâna trecută, după accidentul de la Complexul Energetic Oltenia în care au murit trei angajați, că va face controale la unitățile energetice din zona Olteniei.

blank

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri