AcasăADMINISTRAŢIEVîlceleanu (Primăria Slatina): Sperăm ca până la sfârşitul lunii august, strada Vintilă...

Vîlceleanu (Primăria Slatina): Sperăm ca până la sfârşitul lunii august, strada Vintilă Vodă să fie dată în folosinţă

spot_img
- Publicitate -

Traficul rutier ar urma să fie reluat în condiţii normale, pe strada Vintilă Vodă din Slatina, până la finalul lunii august, după ce carosabilul şi trotuarele au fost reabilitate printr-un proiect cu finanţare europeană.

Viceprimarul Slatinei Gigi Vîlceleanu a explicat, la emisiunea „Reporter 24”, că municipalitatea a aşteptat aproape un an până să intervină pe această stradă, după ce anterior fuseseră executate lucrări de înlocuire a reţelei de apă şi canal.


„Reabilitarea străzii Vintilă Vodă face parte din acelaşi proiect cu reabilitarea străzii Văilor. Din păcate, lucrarea s-a suprapus cu proiectul CAO derulat prin POIM, care a vizat înlocuirea reţelelor de apă şi canal. A trebuit să mai aşteptăm un an, după intervenţai Companiei de Apă, pentru că terenul trebuie să se taseze. Dacă veneam imediat cu stratul de asfalt, acum am fi avut nişte surprize neplăcute”, a declarat Vîlceleanu.

Sfârşitul lunii august este termenul înaintat de vice-edil pentru ca traficul rutier să revină în condiţii normale pe Vintilă Vodă.

„Sperăm ca până la sfârşitul lunii august, strada să fie dată în folosinţă. deja se vede noul format al străzii, cu trotuare noi, cu pavele, borduri. S-a turnat primul strat de asfalt. Constructorul s-a mişcat repede, s-a încadrat în termenul de execuţie şi asta a fost foarte bine”, a declarat Gigi Vîlceleanu.


CITEŞTE ŞI: Investiţie de 10 milioane euro, la Vimetco Extrusion: A fost produsă prima bară extrudată în noua linie automată pentru profile de aluminiu

 

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri