AcasăACTUALVIDEO. Un poliţist aflat „la pândă” îi cere unei femei să plece...

VIDEO. Un poliţist aflat „la pândă” îi cere unei femei să plece din faţa autospecialei că obturează radarul: Eşti prea mare, nu mai vede radarul de tine, dă-te pe partea ailaltă!

spot_img

O anchetă a fost deschisă de conducerea IPJ Covasna după ce într-un clip postat pe Facebook doi poliţişti îi cer unei unei femei să se dea la o parte din faţa autospecialei deoarece este prea mare şi „nu mai vedere radarul” din cauza ei.

Pe înregistrarea care pare făcută chiar de unul dintre agenţi se distinge următorul dialog.

Poliţist 1: Treci pe partea ailaltă… aşa! că nu mai văd aici!

Poliţist 2: Că te ia mama dracu’!

Poliţist 1: Eşti prea mare, nu mai vede radarul de tine, dă-te pe partea ailaltă!

https://www.facebook.com/PolitistiUnitiSuntemPuternici/videos/1027387448080603

După postarea acestui clip, conducerea IPJ Covasna a dispus efectuarea unei anchete interne. Poliţiştii ar fi din cadrul Poliţiei Staţiunii Covasna.

„Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Covasna a dispus cercetarea prealabilă a faptelor ce pot constitui abateri disciplinare comise de cei doi polițiști, din cadrul Poliției Stațiunii Covasna, în împrejurarea arătată, urmând ca, la finalizarea acestei proceduri disciplinare, să fie luate măsuri, în conformitate cu Legea nr. 360 din 2002, privind Statutul Polițistului”, transmite IPJ Covasna.

Clipul a generat o serie de reacţii dezaprobatoare pe Facebook.

CITEŞTE ŞI: ANGAJĂRI la Jandarmerie. Sunt scoase la concurs 700 de locuri, din SURSĂ EXTERNĂ, iar înscrierile încep mâine

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri