AcasăACTUALVIDEO | Un bărbat a amenințat că își dă foc în fața...

VIDEO | Un bărbat a amenințat că își dă foc în fața Primăriei Râmnicu Vâlcea

spot_img

Un bărbat a încercat să se autoincendieze în fața Primăriei Râmnicu Vâlcea, dar a fost oprit la timp de jandarmi. El avea în mână o sticlă de benzină și cerea să vorbeacă cu primarul Mircia Gutău.

Jandarmii l-au oprit la timp pe bărbatul în vârstă de 45 de ani, care se pregătea să se autoincendieze în fața Primăriei Râmnicu Vâlcea, scrie Mediafax.

După ce a ajuns în fața instituției, bărbatul, care avea asupra lui o sticlă cu benzină, a început să strige că își va da foc.

Jandarmii vâlceni care se aflau în proximitate au intervenit imediat și după un scurt dialog cu acesta, au reușit să-i smulgă din mână recipientul de combustibil.

Individul cerea să vorbească cu primarul Mircia Gutău, potrivit imaginilor de la fața locului.

În urma controlului corporal preventiv, jandarmii nu au găsit asupra bărbatului ale obiecte contondente, doar o brichetă, care după spusese lui, ar fi folosit-o pentru a se autoincendia.

Jandarmii vâlceni au solicitat intervenţia echipajelor medicale, iar la faţa locului a ajuns o ambulanță, care a preluat bărbatul şi l-a transportat la spital.

„Bărbatul se afla în stare de ebrietate și a devenit agresiv în prezența echipei medicale, fapt care a necesitat imobilizarea acestuia”, arataă IJJ Vâlcea.

CITEȘTE ȘI: Cadavrul unei femei, găsit într-un râu din judeţul Vâlcea

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri