AcasăACTUALVIDEO | Tren blocat în Teleorman, după ruperea unor traverse din calea...

VIDEO | Tren blocat în Teleorman, după ruperea unor traverse din calea ferată

spot_img

Locomotiva trenului Bucureşti Nord – Craiova – Arad s-a defectat, luni, din cauza unor traverse rupte de la calea ferată. Din cauza defecţiunii, trenul a ajuns la destinaţie cu o întârziere de peste 100 de minute.

Trenul venea spre Caracal, iar incidentul s-a întâmplat în Teleorman, zona comunei Vârtoape.

Este vorba despre trenul IR 349 București Nord – Craiova – Arad, care va ajunge la destinație cu întârziere, ca urmare a ruperii unor traverse de cale ferată cu afectarea locomotivei, între stațiile Olteni – Radoiești, după trecerea podului de la Vârtoapele.


CITEŞTE ŞI: Trecerea Dunării pe la Bechet, în continuare suspendată. Ce opţiuni au turiştii care pleacă sau vin din Bulgaria sau Grecia

Mecanicul a oprit trenul și a solicitat intervenția echipei speciale din cadrul companiei de infrastructură – CFR SA. După intervenția acesteia, trenul și-a continuat circulația cu 113 minute întârizere, în condiții de siguranță.

“CFR Călători cere scuze pasagerilor pentru neplăcerile create de acest incident şi le mulţumește pentru înţelegere”, transmite CFR.


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri