AcasăACTUALVIDEO | Tineri prinşi cu droguri, pe o bancă, în faţa unui...

VIDEO | Tineri prinşi cu droguri, pe o bancă, în faţa unui bloc din Râmnicu Vâlcea

spot_img

Doi tineri au fost prinşi, în Râmnicu Vâlcea, în timp ce îşi preparau o ţigară cu substanţe interzise. Ei au fost depistaţi de un jandarm aflat în timpul liber, şi au folosit husa telefonului pe post de ascunzătoare.

Cei doi tineri au fost observaţi de jandarm pe o bancă, în fața blocului, încercând să ascundă ceva.

Cei doi băieți, cu vârstele de 21, respectiv 22 de ani, tocmai își „preparau” o țigaretă din substanțe interzise.

În acel moment, jandarmul s-a legitimat, oprind astfel activitatea tinerilor. Unul dintre ei a încercat să fugă, însă a fost oprit de militar. Imediat, ela cerut sprijinul unui echipaj de jandarmi aflat în zonă.

CITEŞTE ŞI: Putin a anunţat mobilizarea parţială în Rusia | Avertismentul pentru cei care ”încearcă să utilizeze şantajul nuclear împotriva Rusiei”

„În momentul în care a verificat lucrurile celor doi tineri, a găsit substanțe interzise pe care aceștia le ascunseseră în husa telefonului. În urma controlului corporal realizat de jandarmii vâlceni, au fost găsite asupra celor doi mai multe „cuie” și obiecte folosite la mărunțirea fragmentelor vegetale. Pe numele celor doi tineri au fost întocmite actele necesare începerii urmăririi penale, care au fost predate Biroului pentru Combaterea Crimei Organizate Vâlcea, pentru continuarea cercetărilor”, transmite Jandarmeria Vâlcea.

Jandarmul care i-a depistat pe tineri este Florin Dăscălescu, ofițer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea. El are gradul de maior, iar în anul 2019 a participat la o misiune internațională în Afganistan, având rolul de a asigura protecția monitorilor jandarmi.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri