AcasăACTUALVIDEO: Saci cu tutun descoperiți într-un microbuz încărcat cu ceapă

VIDEO: Saci cu tutun descoperiți într-un microbuz încărcat cu ceapă

spot_img

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit, într-un microbuz încărcat cu ceapă, aproximativ 800 de kilograme de tutun neprelucrat.

Ieri, în jurul orei 17.00, polițiștii de frontieră din Giurgiu au efectuat, pe sensul de intrare în ţară, controlul specific asupra unui microbuz, condus de către un cetățean român, în vârstă de 54 de ani.

Acesta transporta, conform documentelor de însoțire a mărfii, ceapă ambalată în saci de tip plasă, din Bulgaria pentru România.

„În urma controlului amănunțit efectuat, colegii noștri au descoperit printre marfa transportată, ascunși, 16 saci din plastic, de culoare neagră, care conțineau tutun neprelucrat. S-a procedat la inventarierea acestora, rezultând aproximativ 800 de kilograme de tutun foi, pentru care șoferul nu deținea documente de proveniență. Întreaga cantitate de tutun, estimată la o valoare de 56.000 lei a fost ridicată de către polițiștii de frontieră în vederea continuării cercetărilor”, anunță IPJ Dolj.

Șoferul este cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracţiunii de „producerea de produse accizabile care intră sub incidența regimului de antrepozitare prevăzut în prezentul titlu în afara  unui antrepozit fiscal autorizat de către autoritatea competentă”.

CITEȘTE ȘI: Peste 11.500 de persoane din Dolj și Argeș, testate gratuit pentru depistarea infecției cu virusuri hepatitice B și C

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri