AcasăPOLITICĂVIDEO. Primar liberal filmat aproape dezbrăcat de o tânără căreia îi promitea...

VIDEO. Primar liberal filmat aproape dezbrăcat de o tânără căreia îi promitea un loc de muncă în primărie

spot_img

Stan Malinache, primarul comunei Gropeni, județul Brăila, a fost surprins într-o serie de imagini în timp ce, aproape complet dezbrăcat, în seara Congresului PNL, îi promite unei tinere că o va angaja la primărie.

Potrivit unor imagini publicate de Jurnalul de Brăila, primarul, deși este căsătorit, îi face mai multe declarații de dragoste unei tinere căreia i-a promis că o va angaja în cadrul instituției. La un moment dat, Malinache îi enumeră fetei posturile pe care le-ar putea obține, potrivit ziare.com.

Tânăra a dezvăluit că primarul a fost cel care a abordat-o, pe Facebook, și că, după ce și-a dat seama de intențiile acestuia, a intrat în joc pentru a vedea cât de departe este dispus să meargă edilul.

La un moment dat, tânăra l-a filmat pe primar, care, aflat la un hotel din București pentru Congresul PNL, îi face numeroase complimente și chiar îi oferă un loc de muncă la una dintre direcțiile subordonate în instituția pe care o conduce. După ce fata insistă să-i spună exact cu ce o poate ajuta, Malinache susține că „lucrurile sensibile” le discută doar față în față.

”Astea sunt niște lucruri sensibile, care nu putem să le discutăm decât față în față. De ce nu înțelegi? Putem să spunem că ne fu*em, putem să spunem că facem orice. Tu mai aveai puțin și mă dezbrăcai de chiloți în fața camerei”, spune primarul în clipul video.

„Ți-am zis și scuză-mă, sper că nu te-am deranjat, mă pun cu tine pe cameră și mă f*t cu tine, și nu mă deranjează decât să vorbesc lucrurile astea. Eu să știi că sunt un om care n-am plâns după pi*dă. Eu dacă vreau să fac dragoste cu tine, vreau să fac dragoste cu plăcerea amândurora. Ai înțeles? Datorită faptului că mi-ai spus niște vorbe, datorită faptului că efectiv ai avut o maturitate și m-ai câștigat prin vorbe și prin tot ceea ce ai făcut, ală a fost motivul să cedez în fața ta și te-am acceptat, mi-ai plăcut, ai înțeles? Aș fi vrut să merg cu tine la drum atât cât se poate”, mai afirmă primarul din Gropeni.

La insistențele tinerei, primarul îi dezvăluie apoi unde o poate angaja.

„Te pot ajuta să te angajezi, da? E bine? Cu un post de.. ce vrei? Asistență socială, da? Nu ți s-ar potrivi! Cu siguranță Taxe și Impozite, Achiziții Publice, nu ți s-ar potrivi! Eu zic că mai bine Asistență socială. De exemplu, nu știu dacă s-ar potrivi la Rezolvarea petițiilor, nu știu cum se cheamă”, a mai afirmat Malinache.

CITEȘTE ȘI: Penelistul care a agresat o jurnalistă la Congres, numit de Cîţu Consilier de stat

 

- Publicitate-spot_img
Maria Stefan
Maria Stefan
Încă la început pe drumul jurnalismului, Maria Ştefan a ales să facă primii paşi alături de echipa Reporter 24. În fiecare zi, ne arată cât de departe va merge pe calea ştirilor curate şi la timp date
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri