AcasăACTUALVIDEO | Peste 20.000 de țigarete, ascunse într-un microbuz, descoperite la Frontiera...

VIDEO | Peste 20.000 de țigarete, ascunse într-un microbuz, descoperite la Frontiera Calafat

spot_img

Poliţiştii de frontieră doljeni au descoperit, luni, în urma unui control efectuat asupra  unui microbuz, cantitatea de 20.760 de țigarete, ascunse și nedeclarate. Țigaretele aparțineau șoferului mijlocului de transport, un cetăţean bulgar.

- Publicitate -

Ieri dimineață, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în țară un cetățean bulgar, în vârstă de 38 de ani, conducând un microbuz.

În urma controlului amănunțit efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunse și nedeclarate, într-un loc special amenajat, 20.760 de țigarete, de diferite de mărci, care aveau aplicate timbru bulgăresc.


„Colegii noștri au stabilit faptul că țigaretele descoperite aparțineau șoferului mijlocului de transport, care nu deţinea documente de proveniență pentru bunurile respective. Întreaga cantitate de ţigarete, estimată la o valoare de 21.000 lei, a fost indisponibilizată de către polițiști, iar în cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, potrivit prezentului titlu, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 1.000 țigarete , conform art. 452 din  Legea 227/2015”, arată Poliția de Frontieră.

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri