AcasăACTUALVIDEO | Patru afgani ascunși printre covoare, depistați de polițiștii de frontieră...

VIDEO | Patru afgani ascunși printre covoare, depistați de polițiștii de frontieră doljeni

spot_img

Poliţiştii de frontieră doljeni au depistat, la Frontiera Calafat, patru cetățeni afgani care au încercat să intre ilegal în ţară, ascunși într-un TIR care transporta covoare. 

- Publicitate -

Seara trecută, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat din judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a intra în ţară, la volanul unui autocamion, un cetățean turc, în vârstă de 56 de ani.

Acesta transporta, conform actelor, covoare pe ruta Turcia–Germania.


Când au verificat TIR-ul, polițiștii de frontieră au constatat faptul că șnurul asigurator era secționat și lipit, motiv pentru care au făcut un control amănunţit.

Astfel, au fost descoperite în compartimentul marfă al autocamionului patru bărbaţi.

“La cercetări a rezultat faptul că cetățenii, cu vârste cuprinse între 18 şi 19 de ani, sunt din Afganistan și intenționau să ajungă în Germania. Aceștia au declarat că s-au urcat în autocamion când se aflau pe teritoriul Turciei, plătind fiecare suma de 3.000 euro unui conațional. Acesta din urmă i-a ajutat să se urce în autocamion, cu intenția de a ajunge în Germania”, arată Poliţia de Frontieră.


Polițiștii au întrerupt călătoria şi, conform protocolului româno-bulgar, afganii, șoferul și mijlocul de transport au fost preluați de către reprezentații Poliţiei de Frontieră Bulgare, pentru continuarea cercetărilor.

CITEŞTE ŞI: OLT: Femeie găsită moartă în casa cuprinsă de flăcări

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri