AcasăACTUALVIDEO | Pasajul de la Universitate și cel din Bariera Vâlcii din...

VIDEO | Pasajul de la Universitate și cel din Bariera Vâlcii din Craiova, închise din cauza ploii torențiale. În mai multe zone din județ a căzut grindină

spot_img

Pasajul de la Universitate și cel din Bariera Vâlcii, Craiova, au fost închise, duminică seara, din cauza ploii torențiale și toatea ctivitățile dedicate Zilelor Craiovei vor fi suspendate, anunță primarul Lia Olguța Vasilescu. 

- Publicitate -

„A plouat deja peste 25 de litri/ mp, în Craiova, ceea ce înseamnă că începe să fie depășită cantitatea de apă ce poate fi preluată de sistemul de canalizare care este realizat, conform normativelor europene, la 25 l/mp. Am închis pasajele Universitatea și Bariera Vâlcii și au fost suspendate toate activitățile dedicate Zilelor Craiovei, din zona centrală. Dacă aveți probleme deosebite, vă rog să sunați la telefonul cetățeanului 0251/984. Toate utilajele Companiei de Apă Oltenia sunt deja în teren, în zonele cu probleme”, a scris edilul pe Facebook.

Mai multe curți din Craiova au fost inundate, fiind nevoie de intervenția pompierilor pentru a scoate apa din gospodării.


„În acest moment se intervine pentru scoaterea apei din gospodarii( curte) în municipiul Craiova pe strada Homer, str. Macului, str.Aleea 1 Balteni si str. Oscar Obedeanu”, arată ISU Dolj.

Și în județ au fost probleme, fiind zone aflate sub Cod Roșu de grindină.

Potrivit meteorologilor, a căzut grindină de dimensiuni mari, a fost vijelie puternică, averse torențiale care au acumulat peste 25 – 35 l/mp.


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri