AcasăACTUALVIDEO | O familie de romi „etalează” pe Tiktok virginitatea unui fete...

VIDEO | O familie de romi „etalează” pe Tiktok virginitatea unui fete şi „joacă” cămaşa

spot_img

O familie de romi din România a postat pe Tiktok un clip în care mai multe femei prezintă o cămaşă de noapte cu pete de sânge, lângă o adolescentă, alături de descrierea „Fataaaa maree”.

„Fataaa maree de valoaree” este descrierea unui alt clip în care este „etalată” virginitatea fetei. „Sa le ajute dumnezeu nora lui monica si leuca”, este o altă descriere.

CITEŞTE ŞI: VIDEO | Remorca unei autoutilitare frigorifice, încărcată cu carne, răsturnată la Craiova. Șoferul a fost amendat

Comentariile la clipurile de pe Tiktok sunt din cele mai diverse. Dacă unii îl felicită pe miri – „Să fie într-un ceas bun”, alţii contestă dovada şi aleg să ducă în derizoriu demersul familiei de romi. „Acolo îi ruj de buze”, comentează un utilizator al cunoscutei reţele de socilizare.

„Bravo fată asta este mândria la o fată și îți mai spun o data bravo o să fiu și eu că ține peste câți va ani deaptea aștept momentul acesta felicitări”, o încurajează altcineva.

@marcumarus

Fataaaa maree 🥰🥰🥰🥰

♬ original sound – Yanis_Rahela

Conform tradiţiei romilor, după strângerea darului, mirele şi mireasa se retrag în camera lor, timp în care afară petrecerea continuă.

Tradiţia „Jucatul cămășii” se desfășoară dimineața. Dacă fata a fost virgină este mare bucurie, iar petrecerea continuă.

Nunţile între minori, încă un fenomen în România

Numite oficial căsătorii timpurii, nunțile între copii au explodat în ultimii doi ani în România, fenomenul fiind catalogat chiar de către liderii rromilor drept o „barbarie, o crimă”, care trebuie stopată de urgență.

Instanțele din toată țara abundă în solicitări de aprobare a unor asemenea căsătorii, multe soluționate favorabil. Din 2019 până în prezent, instanțele civile din toată țara sunt solicitate să aprobe căsătoriile între minori, aproape în fiecare județ existând zeci de dosare de acest tip, în mare parte soluționate favorabil.

S-a ajuns până acolo încât unele familii de romi, mai ales din zona Mureșului sau Olteniei, își căsătoresc copiii de la vârste extrem de fragede, trei sau patru ani, făcând din asta un motiv de mândrie pe rețelele de socializare.

În România, vârsta legală pentru căsătorie este cea de 18 ani pentru ambii soți, însă Codul Civil face anumite concesii, pentru motive temeinice, tinerilor care au împlinit 16 ani, invocându-se interesul superior al copilului.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

reporter24
reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul Reporter24.info a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Următorul pas în dezvoltarea iniţiativei jurnalistice regio-locale reprezintă intrarea în portofoliul agenţiei Thinkdigital, începând din luna mai 2021. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri