AcasăACTUALVIDEO | Lucrătorii ISU Dolj, intervenție la Spitalul Județean Craiova-exercițiu cu forțe...

VIDEO | Lucrătorii ISU Dolj, intervenție la Spitalul Județean Craiova-exercițiu cu forțe și mijloace

spot_img

Un exercițiu cu forțe și mijloace în teren a fost efectuat, joi, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova, de către pompierii doljeni. La unitatea medicală a fost anunțată o situație de urgență. 

- Publicitate -

Lucrătorii ISU Dolj s-au deplasat la locul evenimentului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de salvare și intervenție la înălțime și o Autospecială pentru Transport Personal și Victime Multiple.

„Principalele obiective urmărite de salvatori au fost: verificarea traseelor, zonelor de amplasare a tehnicii de intervenție în cazul producerii unei situații de urgență, antrenarea personalului din serviciile profesioniste pentru situații de urgență, precum și verificarea, identificarea și funcționarea surselor de alimentare cu apă a tehnicii de intervenție”, spun reprezentanții ISU Dolj.


CITEȘTE ȘI: Craiovean reținut pentru mai multe furturi. A intrat în gospodării din municipiu și a plecat cu bunuri

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri