AcasăACTUALVIDEO | Localuri din Craiova, amendate de către polițiști

VIDEO | Localuri din Craiova, amendate de către polițiști

spot_img

Mai mulți operatori economici din Craiova care nu au respectat prevederile legale pentru prevenirea răspândirii coronavirusului au fost amendați, o serie de verificări efectuate de către polițiști având loc în ultimele 48 de ore.

Potrivit IPJ Dolj, au fost amendați nouă operatori economici care desfăşurau activităţi de preparare, comercializare si consum al produselor alimentare si bauturilor alcoolice si nealcoolice după ora 21.00 ori, sau care nu efectuau triajul epidemiologic.

„De exemplu, cu ocazia activitătilor desfaşurate în noatea de 4/5 decembrie, poliţiştii au constatat că, un operator economic cu punct de lucru în Craiova, strada Traian Demetrescu, nu a respectat programul de funcţionare, continuând desfăşurarea de activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice în afara intervalului orar permis 05.00 -21.00.

De asemenea, în incinta unei socientăţi comerciale cu punct de lucru într-un centru comercial, de pe strada Calea București, din Craiova, poliţiştii au depistat 4 persoane care nu au putut face dovada unui certificat verde”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Mihaela Sadoveanu.

În total au fost depistate nouă persoane care care nu au putut face dovada unui certificat verde şi o persoană care nu respecta măsura carantinării la domiciliu, fiind aplicate 10 sancţiuni contravenţionale conform Legii 55/2020.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri