AcasăACTUALVIDEO. Incendiu la o hidrocentrală de pe Olt. Nu se poate interveni...

VIDEO. Incendiu la o hidrocentrală de pe Olt. Nu se poate interveni cu apă, ci doar cu stingătoare

spot_img

Un incendiu a izbucnit, joi, la o hidrocentrală de pe Olt, în judeţul Vâlcea, mai multe echipaje de pompieri intervenind pentru stingere.

Potrivit ISU Vâlcea, este vorba despre un incendiu produs la un tablou electric din interiorul stației de 10,5 kv din interiorul Hidrocentralei Turnu din localitatea Călimăneşti.

La fața locului actionează pentru stingere, trei echipaje de stingere ale ISU şi un echipaj al SVSU și personal de pe locul de muncă.

„La fața locului, se deplaseaza la intervenţie un ventilator de mare capacitate, 10 aparate de respirat, 15 butelii de rezervă, dizpozitive stingătoare cu pulbere de 50 kg”, transmite ISU.

Din fericire, până în acest moment nu au fost identificate victime.

Nu se poate acționa cu apă, ci doar cu stingătoarele din dotarea autospecialelor și ale hidrocentralei, stingătoare cu pulbere.

Avaria pricinuită de incendiu nu afectează capacitatea de alimentare cu energie electrică.

CITEŞTE ŞI: PSD se opune ca statul să impună forțat economisirea | Deputat: România este singura țară europeană care a trăit experiența întreruperilor deliberate de energie

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri