AcasăACTUALVIDEO | În ce stadiu sunt lucrările pe tronsonul 3 al Drumului...

VIDEO | În ce stadiu sunt lucrările pe tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești

spot_img

Lucrările pe șantierul tronsonului 3 al DX 12 (Craiova – Pitești) au ajuns la stadiul fizic de 42%, anunță Cristian Pistol, secretar de stat în Ministerul Transporturilor. 

În teren sunt mobilizate 250 de utilaje și 905 muncitori care execută lucrări la terasamente, montare armătură, cofrare și turnare beton la poduri.

„Termenul contractual pentru finalizarea lucrărilor de construcție a celor 31,75 km ai acestui tronson este luna ianuarie 2024. Constructorul român (Spedition UMB) a primit ordinul de începere în primăvara acestui an (martie 2022). Evoluția în șantier a lucrărilor demonstrează cât se poate de clar că seriozitatea aduce rezultate! Este același constructor care a lucrat pe Tronsonul 2 al DX Craiova-Pitești (39 km), pe care acum se circulă și care asigură ocolirea localităților Slatina și Balș”, a scris Cristian Pistol într-o postare pe Facebook.


CITEȘTE ȘI: Ministrul Muncii, despre salariul minim: „De la 1 ianuarie, ar trebui să crească din nou”

Sursă Video: Facebook Cristian Pistol.

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri