AcasăACTUALVIDEO: Femeie căzută într-o fântână adâncă de 10 metri, în județul Olt....

VIDEO: Femeie căzută într-o fântână adâncă de 10 metri, în județul Olt. Pompierii acționează pentru a o salva (UPDATE)

spot_img

UPDATE: Femeia a fost extrasă cu ajutorul echipamentelor pentru intervenții în medii ostile vieții, cu semne vitale prezente. Ea a fost transportată la Spitalul Slatina.


O femeie în vârstă de 82 de ani, din comuna Pleșoiu, județul Olt, a căzut într-o fântână, pompierii acționând în prezent pentru a o aduce pe bătrână la suprafață. 

- Publicitate -

Potrivit ISU Olt, pompierii Detașamentului Slatina acționează cu o autospecială complexă, cu două buldoexcavatoare de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență și cu un container multirisc.

Lucrătorii ISU Olt sunt nevoiți să sape în jurul tuburilor puțului pentru că are diametru de doar 40 de centimetri.


„Fântâna are adâncimea de aproximativ 10 metri și diametru de aproximativ 40 de centimetri. Din cauza diametrului foarte mic, se acționează cu cele două buldoexcavatoare, pentru îndepărtarea pământului și extragerea tuburilor”, arată ISU Olt.

Reprezentantul ISU Olt, Alin Băsășteanu, a mai spus că bătrâna este în viață și că permanent se introduce, în fântână, aer cu ajutorul aparatului cu aer comprimat.

CITEȘTE ȘI: VIDEO | Lan de grâu cuprins de flăcări în județul Dolj


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri