AcasăACTUALVIDEO | Ea este artista care a susţinut un concert în faţa...

VIDEO | Ea este artista care a susţinut un concert în faţa unui public imaginar, la Calafat

spot_img

Olga Cristina Popa, cu numele de scenă Kristine, este artista care a devenit virală pe reţelele de socializare după ce a susţinut un concert la Târgul de Crăciun Calafat, în faţa unui public aproape inexistent. Lipsa oamenilor din public n-a împiedicat-o pe cântăreaţă să strige „toată lumea mâinile în aer!”.

Kristine a devenit virală pe reţelele sociale, după ce, în timp ce cânta, îndemna persoanele să ridice mâinile în aer.

CITEŞTE ŞI: CRAIOVA | Panouri fotovoltaice în trei piețe din oraș. Anunțul primarului Vasilescu

Atraşi de îndemnul continuu al cântăreţei, cele trei, patru persoane are se aflau în zonă s-au apropiat şi au început să filmeze scenele amuzante.

În imagini se poate observa cum nimeni nu se află la Târgul de Crăciun din Calafat, cu atât mai puţin în zona scenei pe care tânăra artistă performa.

În timpul show-ului, artista se poate auzi în timp ce îi îndeamnă pe oameni să ridice mâinile în aer şi să facă atmosferă.

„Și haideți să aplaudăm împreună, să ținem ritmul. Haideți, băieți, să aplaudăm. Foarte bine! Hai să aplaudăm mai tare! Și acum în dreapta, foarte bine, așa. Haideți, să vă aud cum aplaudați. Bine, bine”, a strigat, entuziasmată, artista aflată pe scenă.

Clipurile video, postate pe reţelele sociale, au devenit în scurt timp virale, iar comentariile nu au întârziat să apară: „O dedicaţie pentru prietenii mei imaginari!”.

Potrivit programului Târgului de Crăciun Calafat, pe scenă au urcat, pe lângă Kristine, şi Trua Etnic, dar şi Rozele Calafatului.blank

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri