AcasăACTUALVIDEO | Doi cetățeni sirieni, depistați ascunşi în podeaua unui autoturism la...

VIDEO | Doi cetățeni sirieni, depistați ascunşi în podeaua unui autoturism la Frontiera Calafat

spot_img

Doi cetățeni sirieni, care au încercat să intre ilegal în România, ascunși în podeaua unei mașini, au fost descoperiți de către polițiștii de frontieră din Vama Calafat. 

Luni dimineață, în jurul orei 05.12, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, s-a prezentat pe sensul de intrare în țară, conducând un autoturism înmatriculat în Bulgaria, un cetățean bulgar, învârstă de 34 de ani.

În urma efectuării controlului mijlocului de transport, polițiștii au constatat că în podeaua autoturismului sunt confecționate două locuri special amenajate, prin sudarea unor carcase metalice, poziţionate pe șasiu, accesul realizându-se prin ridicarea scaunelor din spate.


Astfel, în cele două locașuri au fost descoperiți doi bărbați care nu aveau documente de identitate.

„Cu ocazia cercetărilor, polițiștii de frontieră au stabilit faptul că persoanele depistate sunt cetățeni sirieni. Tinerii au declarat că s-au ascuns în autoturismul respectiv în timp ce se aflau pe teritoriul orașului Sofia, din Bulgaria, achitând șoferului suma de 1.500 de euro, fiecare, pentru a-i transporta în Austria”, arată PTF Calafat.

Celor doi bărbați le-a fost întreruptă călătoria, iar conform protocolului româno-bulgar, șoferul, cetățenii sirieni și mijlocul de transport au fost preluați de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.


CITEȘTE ȘI: Două mașini și un garaj, făcute scrum într-un incendiu la Craiova

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri