AcasăACTUALVIDEO | Demolarea garajelor construite ilegal continuă la Craiova. Luni s-a acționat...

VIDEO | Demolarea garajelor construite ilegal continuă la Craiova. Luni s-a acționat pe strada Ștefan cel Mare

spot_img

Acțiunea de demolare a garajelor construite ilegal continuă, la Craiova, reprezentanții Poliției Locale anunțând că luni dimineață se acționează pe strada Ștefan cel Mare. 

În această zonă, spun autoritățile, sunt situate șapte garaje construite fără autorizație, motiv pentru care se impune demolarea lor.

Când au demarat aceste acțiuni, edilul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat că locul vechilor construcții va fi luat de parcări.

„Amenajăm spații de parcare moderne în locul vechilor garaje. Toate construcțiile provizorii neautorizate au fost și sunt în proces de demolare, iar locul acestora va fi luat de parcări amenajate corespunzător”, a menționat edilul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, în luna octombrie a anului trecut.

În municipiu, acțiunea de demolare a garajelor construite ilegal a demarat în vara anului 2021.

CITEȘTE ȘI: VIDEO | Percheziții de amploare pentru destructurarea unor grupări de cămătari. Ofereau împrumuturi cu dobândă de până la 400%

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri