AcasăACTUALVIDEO | Construcții ilegale, demolate de autoritățile din Craiova

VIDEO | Construcții ilegale, demolate de autoritățile din Craiova

spot_img

Două construcții executate fără forme legale au fost demolate, luni dimineața, în municipiul Craiova. 

- Publicitate -

Este vorba despre o magazie și un gard.

În cea de-a doua situație, cea a împrejmuirii, craioveanul care a construit gardul respectiv a „intrat” în curtea Liceului Traian Vuia din localitate, unitate de învățământ în vecinătatea căreia are un imobil.


„În această dimineață, polițiștii locali împreună cu angajatii RAADPFL Craiova, au procedat la desfiintarea a două construcții executate fără forme legale, ce ocupau în mod abuziv terenul proprietate a municipiului Craiova. În cauză, s-a dispus demolarea unei magazii din strada Dragalina și a unei împrejmuiri în urma careia o suprafață de teren din curtea Liceului Traian Vuia, intrase în folosința exclusivă a proprietarului unui imobil aflat în vecinatatea liceului”, arată reprezentanții Poliției Locale Craiova, într-o postare pe Facebook.

Cei doi beneficiari ai construcțiilor fără forme legale au ignorat legea, nu au luat în serios somațiile Poliției Locale, motiv pentru care au suportat consecințele și au și plătit acțiunea de demolare.

CITEȘTE ȘI: Doi bărbaţi, reţinuţi de DIICOT Craiova după ce au determinat o adolescentă de 13 ani să se prostitueze


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri