AcasăACTUALVIDEO. Ce se întâmplă pe Tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Piteşti. Primele...

VIDEO. Ce se întâmplă pe Tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Piteşti. Primele imagini

spot_img

Primele imagini cu ceea ce se întâmplă pe Tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Piteşti, între Valea Mare şi Coloneşti, au fost postate recent.

În imaginile video se poate vedea că firma constructoare a trasat deja cea mai mare parte a traseului pe care va trece drumul de mare viteză.

Loturile 2, 3 şi 4 ale Drumului Expres Craiova-Piteşti sunt executate de acelaşi constructori, Asocierea de firme românești SA&PE Construct – Spedition UMB – Tehnostrade.

Drumul expres Craiova – Pitești este împărțit în patru loturi, are o lungime totală de 121 de km, prevede câte două benzi pe sens de câte 3,5 metri lățime fiecare, fără bandă de urgență, acostamente de câte 1,5m pe fiecare parte și o bandă mediană cu separator lată de 3 metri.

CITEŞTE ŞI: Grinda unui pod de pe şantierul Drumului Expres, căzută peste un camion

 

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri