AcasăACTUALVIDEO | Ce presupune modernizarea parcului „Constantin Poroineanu” din Caracal

VIDEO | Ce presupune modernizarea parcului „Constantin Poroineanu” din Caracal

spot_img

Modernizarea parcului „Constantin Poroineanu” din Caracal se va face conform proiectului inițial, fără asfaltări în plus sau tăieri de arbori, dă asigurări primarul Ion Doldurea. 

Edilul a menționat că modernizarea presupune o serie de lucrări de reabilitare și chiar plantări sau montarea unor instalații de irigat.

„Se refac aleile degradate, se reface gardul de împrejmuire care în prezent este spart sau rupt, se completează spațiile verzi cu plante rezistente la intemperii, se amplasează mai multe bănci și coșuri de gunoi, se amenajează zone care acum nu sunt frecventate de cetățeni pentru că nu este un acces facil la ele, se plantează noi pomi în zonele unde unii arbori s-au degradat, se reface insula pentru a o reda spre folosință cetățenilor, se refac malurile râului și se montează instalații de irigat”, a explicat primarul municipiului Caracal.


Acesta dă asigurări că se va respecta proiectul inițial.

„Acțiunea are în vedere refacerea parcului ținând cont de proiectul care a stat la baza amenajării inițiale a acestuia. Nu se astfaltează în plus! Nu se taie copaci, exceptând înlocuirea celor care pun în pericol siguranța cetățenilor”, a mai spus Doldurea.

Modernizarea parcului se face cu fonduri europene prin accesarea unei linii de finanțare destinate exclusiv amenajărilor de parcuri și spații verzi.


 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri