AcasăACTUALVIDEO | Au fost reluate lucrările la centura municipiului Târgu-Jiu. Constructor: „Nu...

VIDEO | Au fost reluate lucrările la centura municipiului Târgu-Jiu. Constructor: „Nu este nevoie să așteptăm luna martie”

spot_img

Lucrările la centura municipiului Târgu-Jiu au fost reluate, după Sărbătorile de Iarnă, autoritățile menționând că vremea permite munca pe șantier și că nu este nevoie să aștepte luna martie. 

Potrivit DRDP Craiova, se lucrează la pasajul de la Km 0, cel mai mare pasaj și nod rutier, de pe acest proiect, cât și la rampele podurilor de pe zona de Est.

„În funcție de condițiile meteo, antreprenorul va deschide și alte puncte pe amplasamentul lucrării. Lucrările sunt monitorizate direct de către Directorul Regional al DRDP Craiova, Calin Cosmin Petruț, acesta primind zilnic rapoartele de activitate și prin inspecțiile inopinate din șantier”, spun reprezentanții instituției.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. 17 kilometri de reţea de apă şi canal reabilitată, în Caracal. Primar: Proiectul este o prioritate

 

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri