AcasăPOLITICĂVIDEO | Adrian Chesnoiu: Oportunitatea agriculturii este să dăm valoare materiilor prime...

VIDEO | Adrian Chesnoiu: Oportunitatea agriculturii este să dăm valoare materiilor prime agricole prin procesarea lor în țară

spot_img

Ministrul Agriculturii, deputatul PSD Olt Adrian Chesnoiu, a vorbit, joi, despre activitatea sa, în cadrul prezentării bilanţului celor şase luni de guvernare a social-democraţilor.

- Publicitate -

Ministrul spune că este nevoie ca materiile prime agricole să fie procesate în ţară, reiterând că fermierii se pot baza în continuare pe el.

„Soluțiile pentru susținerea agriculturii românești, pe care le-am adoptat în primele şase luni de mandat, au fost elaborate împreună cu fermierii, cei care lucrează de dimineață până seara să ne asigure acces la produse de calitate. Oportunitatea agriculturii de astăzi este să dăm valoare materiilor prime agricole obținute, prin procesarea lor în țară! Putem face asta, avem fermieri și antreprenori bravi pe care trebuie să îi susținem! Știu că mă pot baza pe fermierii români, iar, ei la rândul lor, știu că le sunt alături necondiționat! Am încredere că împreună vom reuși să depășim orice obstacol!”, a declarat Chesnoiu.


CITEŞTE ŞI: Marcel Ciolacu, despre compensarea facturilor la energie: „Mai mult ca sigur se va prelungi”

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri