AcasăRECOMANDATEViceprimarul Slatinei, Alexandru Berechet, vine la emisiunea "Reporter 24"

Viceprimarul Slatinei, Alexandru Berechet, vine la emisiunea “Reporter 24”

spot_img

Vicperimarul Slatinei, Alexandru Berechet, va fi prezent în această seară, în studioul emisiunii “Reporter 24”, difuzată în direct de postul Olt Tv, de la ora 20.00.

- Publicitate -

Printre întrebările la care va fi invitat să răspundă se numără cele privind situaţia de la Cimitirul Strehareţi, unde există foarte multe nemulţumiri cu privire la firma care a concesionat serviciul.

Totodată, viceprimarul Berechet va prezenta despre principalele investiţii pe care municipalitatea slătineană le are, în derulare, în acest an.


Postul Olt TV a trecut în grila digitală a RCS/RDS-Digi, unde emisiunea poate fi urmărită în direct. Ulterior, înregistrarea integrală a emisiunii poate fi găsită pe www.reporter24.info.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri