AcasăACTUALVeşti bune despre noul stadion care se va construi la Slatina. Există...

Veşti bune despre noul stadion care se va construi la Slatina. Există deja proiectant

spot_img

Compania Naţională de Investiţii (CNI) a desemnat firma care va proiecta noul stadion din Slatina, o arenă modernă cu 10 mii de locuri.

Potrivit viceprimarului Slatinei, Alexandru Berechet, firma respectivă deja a demarat procedura de obţinere a avizelor în vederea emiterii autorizaţiei de construire. Proiectul este derulat de CNI, în timp ce Primăria Slatina va pune la dispoziţie terenul şi utilităţile.

„A fost desemenată o firmă care să facă proiectarea. Lucrurile funcţionează şi deja sunt la stadiul de obţinere a avizelor în vederea obţinerii autorizaţiei de construire. S-a eliberat un certificat de urbanism şi acum sunt în linie dreaptă cu această investiţie. Tot ce a ţinut de noi, de Primăria Slatina, a fost pus la dispoziţie. Este, însă, proiectul Companiei Naţionale de Investiţii”, a declarat Alexandru Berechet, în cadrul emisiunii „Reporter 24”.

Valoarea totală a investiţiei de la Stadionul „1 Mai” se ridică la 218.041.317,23 lei. Compania Naţională de Investiţii (CNI) asigură 206.660.461,31 lei, în timp ce cofinanţarea Primăriei Slatina se ridică la 11.381.056,51 lei, potrivit unui studiu aprobat de Consiliul Local Slatina. Noua arenă va avea peste 10.000 de locuri.

„Este un proiect asemănător stadionului de la Târgu Jiu. Sperăm ca cei de la CNI nu ne mai aducă în situaţia nedorită în care suntem cu sala polivalentă. De data asta, eu sunt mai încrezător, lucrurile funcţionează şi sper ca să se respecte termenele şi să ne bucurăm de o nouă arenă pentru că o merităm. Avem o echipă de fotbal în Liga a doua care se mişcă destul de bine”, a adăugat Berechet.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri