AcasăACTUALVerificări la o benzinărie din Argeș care vindea aer în loc de...

Verificări la o benzinărie din Argeș care vindea aer în loc de combustibil

spot_img
- Ştirea ta -spot_img

Inspectorii de la Protecția Consumatorului au verificat o benzinărie din Argeș, unde un șofer a reclamat că în loc de motorină a umplut rezervorul camionului cu aer. Aceștia au găsit nereguli și la produsele din interior.

Agenția Națională de Protecție a Consumatorului a verificat benzinăria din Găești, județul Argeș, unde un șofer de TIR a primit aer în loc de motorină. Scena a fost filmată de bărbat și postată pe Facebook, scrie Antena3.

În filmare se vede cum șoferul de TIR încerca să alimenteze. Aparatul înregistra o cantitate de combustibil, însă pe furtun venea de fapt aer.

Autoritățile de control au spus că o pompă de combustibil funcționa în continuare, deși rezervorul corespunzător era gol și contoriza costul așa zisei cantități de combustibil livrate, ca și când ar fi fost distribuit în mod real.

CITEȘTE ȘI: FOTO | Locurile de joacă din Craiova, între cârpelile ultimilor ani și un viitor frumos promis de autorități

În urma controlului ANPC, situația a fost confirmată la fața locului de reprezentanții operatorului economic.

Aceștia au motivat faptul că și rezervorul tip container fusese epuizat. Din discuțiile purtate la fața locului comisarilor li s-a mai spus că pompa nu s-a blocat așa cum ar fi trebuit și a continuat să funcționeze.

Comisarii le-au spus patronilor că persoana respectivă ar fi alimentat totuși în mod real cu o cantitate consistentă de combustibil, pe care nu a mai plătit-o.

În incintă a fost a demarat un control și la produsele comerciale ambalate și au fost descoperite abateri referitoare la afișarea prețurilor sau altor detalii de informare.

 

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri