AcasăACTUALVALUL RENOVĂRII | Contracte noi de finanțare semnate joi. Clădiri din Olănești...

VALUL RENOVĂRII | Contracte noi de finanțare semnate joi. Clădiri din Olănești și Severin, pe listă

spot_img

14 contracte noi de finanțare prin PNRR au fost semnate, joi, de Ministerul Dezvoltării, în cadrul componentei „Valul Renovării”, pe listă aflându-se și reabilitarea unor clădiri din Olănești și Drobeta Turnu-Severin. 

Contractele vizează renovarea și creșterea eficienței energetice pentru clădiri rezidențiale multifamiliale și clădiri publice, iar valoarea totală a acestora este de 208.817.236,28 lei, scrie Mediafax.

„Aceste contracte se alătură celorlalte 28 semnate pentru eficientizarea energetică și reabilitarea unor clădiri, prin PNRR, respectiv celor 15 contracte pentru elaborarea unor planuri de amenajare a teritoriului”, a subliniat ministrul Dezvoltării Attila Cseke.

Contractele de finanțare semnate joi vizează renovarea unor clădiri din orașul Băile Olănești (jud. Vâlcea), orașul Sânnicolau Mare (jud. Timiș), municipiul Caransebeș, municipiul Galați, orașul Victoria (jud. Brașov), municipiul Constanța, municipiul Drobeta-Turnu Severin și Botoșani.

Pentru componenta Valul Renovării, au mai fost aprobate alte 434 de proiecte, în valoare de 3.319.534.039,03 lei, depuse de 46 de autorități centrale și 388 de unități administrativ-teritoriale, pentru lucrări de eficientizare energetică și asigurarea siguranței seismice și la incendiu a blocurilor de locuințe și a clădirilor publice, a reamintit ministrul.

CITEȘTE ȘI: Parc fotovoltaic de aproape 4.000 de megawaţi, la Caracal. Investiţia, cu fonduri europene, prin POIM

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri