AcasăACTUALVâlcea: Stradă marcată strâmb, în Drăgăşani

Vâlcea: Stradă marcată strâmb, în Drăgăşani

spot_img
- Publicitate -

Marcajul strâmb, cu linii inegale, care merg când spre dreapta, când spre stânga, de pe o stradă din Drăgăşani a generat un val de ironii la adresa oficialilor Primăriei Drăgăşani şi a muncitorilor care au efectuat lucrarea, notează news.ro.

Reprezentanţii Direcţiei Servicii Publice au precizat că marcajul a fost făcut cu o maşină împrumutată de la o firmă, de lucrători fără experienţă, pentru a nu cheltui bani. Imagini cu o stradă din Drăgăşani pe care au fost realizate marcaje rutiere strâmbe au fost postate pe Facebook de un consilier local. Internauţii au reacţionat, unul dintre ei spunând că marcajul a fost făcut pe ritmuri de “Jerusalema”.


Directorul adjunct al Direcţiei Servicii Publice Drăgăşani, Dan Croitoru, susţine că marcajele greşite au fost făcute pe strada Traian de către angajaţii direcţiei, în regie proprie, cu o maşină împrumutată de la o firmă, iar liniile strâmbe sunt rezultatul lipsei de experienţă a muncitorilor.

Acesta a precizat că administraţia locală nu a plătit bani pentru maşina împrumutată sau pentru lucrare. ”Cine scrie pe Facebook e un individ care reclamă tot ce se face, că e bine, că e rău, el reclamă tot, n-are ce face”, a declarat Croitoru. Acesta susţine că marcajele au fost remediate, explicând că au ”revenit cu şablonul” peste marcajele făcute strâmb.

”Ca să nu dăm miliarde la firmele… Într-un an am făcut numai strada Tudor Vladimirescu şi ne-a luat un miliard jumate, facem şi noi cu oamenii noştri, că nu sunt bani de cheltuit pe vremurile astea”, a adăugat Dan Croitoru.


CITEŞTE ŞI: Doi tineri din Suceava care s-au dus în Kiev să vadă dacă e război, surprinşi de bombardamente. Ei nu credeau relatările din presă

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri