AcasăACTUALVÂLCEA | Bărbat din Stoenești, arestat preventiv după ce a agresat două...

VÂLCEA | Bărbat din Stoenești, arestat preventiv după ce a agresat două persoane cu un topor și un cuțit. Una dintre victime a murit

spot_img

Un bărbat din Stoenești, județul Vâlcea, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a agresat două persoane cu un topor şi un cuţit, iar una dintre victime a murit la spital.

Potrivit Tribunalului Vâlcea, acesta este acuzat de comiterea infracţiunilor de omor, tentativă de omor, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cele două victime treceau cu o căruță prin fața casei bărbatului din Stoenești. Acesta i-a amenințat și i-a lovit cu un topor și un cuțit.

„Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că, la data de 20.12.2022, în jurul orelor 16.00, inculpatul în timp ce se afla la locuinţa sa din comuna Stoeneşti, judeţul Vâlcea, i-a observat trecând cu un atelaj hipo pe drumul din faţa locuinţei sale pe persoanele vătămate, cărora le-a adresat injurii şi ameninţări, după care a ieşit din curte ţinând în mână un topor şi un cuţit, cu care le-a agresat, producându-le diferite plagi înjunghiate şi contuzii in zone vitale, respectiv în zona capului şi a abdomenului, leziuni care ulterior au condus la decesul uneia dintre persoanele vătămate, la data de 21.12.2022 şi la multiple leziuni în diferite zone ale corpului celeilalte persoane vătămate. După agresarea acestora, inculpatul a continuat să adreseze ameninţări cu moartea la adresa uneia dintre persoanele vätamate şi a mamei celeilalte persoane vătămate, sosită ulterior la faţa locului, iar prin violenţele şi ameninţările comise impotriva persoanelor prezente, inculpatul a tulburat ordinea şi liniştea publică”, se arată în comunicatul de presă remis joi.

Bărbatul a fost prezentat Tribunalului Vâlcea care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

CITEȘTE ȘI: Aproape 1.200 de locuri de muncă disponibile, în prezent, în județul Dolj

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri