AcasăACTUALVÂLCEA: Angajaţii Hotelului Traian din Călimăneşti-Căciulata, evacuaţi în urma izbucnirii unui incendiu

VÂLCEA: Angajaţii Hotelului Traian din Călimăneşti-Căciulata, evacuaţi în urma izbucnirii unui incendiu

spot_img

Angajaţii unui hotel din Călimăneşti-Căciulata, judeţul Vâlcea, au fost evacuaţi, sâmbătă dimineaţa, în urma unui incendiu care a izbucnit la un punct de transformare a energiei electrice, situat în incinta unităţii de cazare.

Potrivit ISU Vâlcea, este vorba despre Hotelul Traian.

La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta cu flacară și degajări de fum emanațiile propagându-se în bucătărie și în interiorul hotelului.


În momentul producerii incendiului, în unitatea turistică se aflau aproximativ 300 de persoane cazate, însă nu a fost necesară evacuarea acestora.

“Flăcările se manifestau pe o suprafață de aproximativ 6 mp, în zona transformatorului. Au fost evacuați 12 angajați care se aflau în acel moment în imediata apropiere a zonei în care se manifesta incendiul, dintre aceștia o femeie de 53 de ani primind îngrijiri medicale la locul intervenției, după ce a suferit un atac de panică. Din fericire, nu au existat alte persoane afectate. În paralel cu operațiunea de stingere, s-a luat măsura aerisirii hotelului. Incendiul a fost lichidat la ora 10.41”, arată ISU Vâlcea.

Primele verificări efectuate arată că flăcările s-ar fi declanșat în urma suprasolicitării instalației electrice.


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri