AcasăACTUALVal de aer african peste România. Temperaturi de 37 de grade

Val de aer african peste România. Temperaturi de 37 de grade

spot_img

Vremea va continua să se încălzească în România, devenind caniculară pe alocuri. Pentru săptămâna viitoare meteorologii anunţă temepraturi cuprinse între 25 şi 35 de grade, posibil 37 de grade în unele zone. Temperaturile resimţite vor fi mult mai ridicate.

- Publicitate -

Un val de aer african ajunge în zilele următoare în Europa, inclusiv în România. Meteorologii anunţă temperaturi caniculare, dar şi furtuni violente pentru săptămâna viitoare.

Directorul ANM Elena Mateescu a explicat, la România TV, că întreaga săptămână 20-27 iunie va fi caracterizată de valori termice peste ceea ce ar fi normal în această săptămână. Abaterile cele mai mari semnificative se vor înregistra în Câmpia de Vest, dar şi in sudul Munteniei şi în partea de sud-vest a ţării.


Pe tot parcursul săptămânii viitoare vremea va fi caracterizata de valori de temperaturi care vor semnifica o încălzire semnificativa pentru o ultimp decadă a unei luni iunie în ţara noastră. Ecartul valorilor de temperatură se va situa intre 25 pana la 35 de grade, posibil chiar peste 35 de grade în zonele de câmpie la umbră. Ceea ce va determina şi o temperatură resimţită în condiţiile în care gradul de umezeală în atmosferă va fi ridicat de peste 35 – 38 de grade Celsius”, a explicat directorul ANM Elena Mateescu.

CITEȘTE ȘI: DOLJ: Aproximativ 4.000 de candidați înscriși la Examenul de Bacalaureat

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri