AcasăACTUALVaccinarea va fi transferată la medicii de familie. Anunțul lui Andrei Baciu

Vaccinarea va fi transferată la medicii de familie. Anunțul lui Andrei Baciu

spot_img

Andrei Baciu a preluat CNCAV și are obiectiv de a asigura transferul vaccinării în cabinetele medicilor de familie.

- Publicitate -

Această trecere, potrivit lui Andrei Baciu, va dura câteva săptămâni.

„Am preluat responsabilitatea de a conduce Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea cu obiectivul clar definit de a asigura transferul activității de vaccinare anti-COVID de la tip <campanie> către Programul Național de Vaccinare al Ministerului Sănătății desfășurat prin cabinetele medicilor de familie. Această tranziție va dura câteva săptămâni, timp în care toți cei care doresc să se vaccineze vor putea să o facă în continuare în cele mai bune condiții, într-un mediu sigur, susținut de profesionalismul personalului medical”, a scris pe Facebook noul șef al CNCAV.


Baciu adaugă că a avut o colaborare foarte bună cu Valeriu Gheorghiţă: „a fost o muncă într-o echipă extraordinară, pe care o vom duce la bun sfârșit în săptămânile care urmează. Vaccinarea anti-COVID va intra în scurt timp în procedură similară cu vaccinarea pentru prevenirea altor boli, ca parte a Programului Național de Vaccinare al Ministerului Sănătății”.

Secretarul de stat Andrei Baciu a fost numit în funcția de președinte al Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea (CNCAV), în locul colonelului Valeriu Gheorghiță, care a devenit director al Spitalului SRI.

CITEȘTE ȘI: Criza refugiaţilor | ISU Olt trimite pompieri şi echipamente în judeţul Constanţa


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri