AcasăACTUALVaccinarea anti-COVID, în cabinetele medicilor de familie. Care sunt medicii din Olt...

Vaccinarea anti-COVID, în cabinetele medicilor de familie. Care sunt medicii din Olt care au contract cu CNAS

spot_img

Peste 100 de cabinete ale mediclor de familie din judeţul Olt au contract cu CNAS pentru vaccinarea împotriva COVID-19, potrivit portalului Ro-Vaccinare.

- Publicitate -

Cei care doresc să își facă doza patru de vaccin împotriva Covid-19 se pot adresa centrelor de vaccinare și medicilor de familie.

„Nu trebuie să fie neapărat medicul dumneavoastră de familie sau un anumit centru de vaccinare. Iar pentru cei care se tem că procesul va fi unul dificil din cauza închiderii unora dintre centre, e bine de știut că în acest moment sunt peste 100 de centre deschise la nivelul întregii țări. Lista centrelor de vaccinare va fi actualizată în scurt timp pe platforma națională de informare”, arată sursa citată.


Lista cabinetelor medicilor de familie care vaccinează împotriva COVID-19 poate fi accesată, aici: https://vaccinare-covid.gov.ro/vaccinare-medici-familie/

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri