AcasăACTUALVacanța din februarie 2023 | Situația în județele din Oltenia

Vacanța din februarie 2023 | Situația în județele din Oltenia

spot_img

Inspectoratele școlare din județele Olt, Dolj, Vâlcea și Mehedinți au decis ca vacanța mobilă din februarie, anul școlar viitor, să fie în ultima săptămână a lunii, iar județul Gorj a optat pentru a treia săptămână.  

- Publicitate -

Potrivit ministrului Educației, a fost stabilită poziționarea vacanței mobile din luna februarie în întregul sistem de învățământ.

Astfel, sunt 30 de județe care au decis ca vacanța din luna februarie să fie în ultima săptămână a lunii. Aici intră și patru din Oltenia, respectiv: Olt, Dolj, Mehedinți și Vâlcea.


În 10 județe din țară, vacanța va fi în a treia săptămână. Este vorba de județele: Argeș, Bihor, Bistrița-Năsăud, Călărași, Cluj, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara, Teleorman și Prahova.

De asemenea, în București și în județul Suceava, vacanța va fi în a doua săptămână a lunii februarie.

CITEȘTE ȘI: Ministrul Educației anunță că se va renunța la mediile semestriale. „Profesorul va avea o mult mai mare autonomie”


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri