AcasăADMINISTRAŢIEUnul dintre cele mai importante drumuri judeţene din Olt, modernizat cu fonduri...

Unul dintre cele mai importante drumuri judeţene din Olt, modernizat cu fonduri europene. S-a dat ordin pentru începerea lucrărilor

spot_img

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a semnat marţi ordinul de începe a lucrărilor pentru modernizarea drumului judeţean DJ 642 Stoeneşti (intersecţie DN6) – Giuvărăști (limită judeţ Teleorman).

Potrivit unui comunicat remis de CJ Olt, lucrările sunt finanţate prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, în valoare de peste 81 milioane de lei.

„Ordinul de începere a lucrărilor a fost semnat marți, 1 septembrie, de către președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu. Nouă localități, Stoeneşti, Gostavăţu, Băbiciu, Scărişoara, Rusăneşti, Cilieni, Tia Mare, Izbiceni, Giuvărăşti vor beneficia de infrastructură modernă, în urma implementării acestui obiectiv de investiții. Proiectul are o valoare de 81.957.600 lei, finanțați din fonduri europene, și prevede modernizarea a 46,119 km de drum județean”, se arată în comunicatul citat.

Sursa citată mai arată că alături de modernizarea DJ 546 Dăneasa-Slatina-Verguleasa, un alt proiect finanțat în cadrul Programului Operațional Regional, al cărui stadiu fizic de execuție este de 60%, Consiliul județean Olt va reuși modernizarea a peste 100 de km de drumuri județene și atragerea a peste 200 milioane lei fonduri nerambursabile.

„Obiectivul principal al celor două proiecte este de a lega Sudul județului, cu Portul Corabia, Municipiul Slatina și Nordul Județului”, conchid oficialii forului judeţean.

CITEŞTE ŞI: România, în pericol să nu mai atragă fonduri europene. Ivan (CJ Olt): Toate semnalele sunt foarte negative

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri