AcasăACTUALUniversitatea Craiova, reacţie după dezvăluirea că Mangia ar fi agresat sexual un...

Universitatea Craiova, reacţie după dezvăluirea că Mangia ar fi agresat sexual un jucător

spot_img

Reprezentanţii Universităţii Craiova transmit, printr-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook, că la vremea respectivă s-a făcut o anchetă, însă aspectele nu s-au confirmat.

„La vremea respectivă, a existat o sesizare făcută de către familia unui jucător şi, aşa cum era firesc, clubul nostru a declanşat o anchetă internă, în baza căreia să putem lua o decizie corectă. În urma cercetărilor, aspectele sesizate nu s-au confirmat, existând mai multe elemente care au conturat, mai degrabă, o situaţie diferită. Singurele dovezi erau afirmaţiile familiei, care nu s-au coroborat cu nicio altă mărturie sau probă fizică”, arată sursa citată.

CITEŞTE ŞI: Fostul antrenor al Craiovei, acuzat că ar fi agresat sexual un fotbalist (VIDEO)

Totodată, conducătorii clubului arată că acesta a fost şi motivul pentru care au decis să rupă colaborarea cu Devis Mangia.

„Menţionăm că, la vremea respectivă, membrii familiei ne-au expus o versiune mult mai puţin detaliată a celor ce s-au întâmplat, multe dintre amănuntele dezvăluite astăzi lipsind din narativul domniilor lor sau fiind contrare celor afirmate atunci. În ciuda acestor aspecte, pentru a proteja clubul, jucătorul şi celelalte persoane implicate, am preferat să încheiem pe cale amiabilă contractul cu antrenorul Devis Mangia în perioada imediat următoare. Apreciem că, tot din dorinţa de a-şi proteja copilul, aşa cum am făcut şi noi, membrii familiei au păstrat tăcerea asupra acestor presupuse acte reprobabile timp de trei ani.
Clubul nostru asigură opinia publică de faptul că nu tolerăm nicio astfel de conduită, care se abate de la regulile admise de societate, a unuia dintre angajaţii noştri”, conchid cei de la Craiova.

https://www.facebook.com/UCVOficial/posts/pfbid037gB1tqrJukrXv5mLkXupKi3M9YLJDaAm85EkNUdCWk9x2nRXvAK3gPLf9uHs61yVl

În această dimineață, mama fotbalistului Răzvan Popa a dezvăluit în direct la GSP LIVE că fiul ei a fost hărțuit sexual de Devis Mangia în perioada în care actualul selecționer al Maltei a antrenat în Liga 1, la Universitatea Craiova.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri