AcasăACTUALUniforme primite de viitorii agenți de poliție contestate de sindicalişti

Uniforme primite de viitorii agenți de poliție contestate de sindicalişti

spot_img

Noile uniforme primite de viitorii agenți de poliție care învaţă în cadrul Școlilor de Agenți de Poliție Câmpina/Cluj Napoca stârnesc un nou val de controverse. 

Reprezentanții Sindicatului Europol spun, prin intermediul unei postări pe o reţea de socializare, că majoritatea elementelor de uniformă, fie că este vorba despre pantaloni, jachete, geci etc nu sunt pe mărimea polițișților.

„Asta după ce s-au realizat măsurători de către reprezentanții firmelor producătoare care au încasate milioane de euro. Iar când au îndrăznit să „comenteze” și să pretindă schimbarea reperelor care nu le vin ca mărime, au început intimidările și amenințările voalate ale celor care de altfel ar fi trebuit să se preocupe cel mai mult ca procesul de echipare să se realizeze în condiții optime”, au transmis reprezentanţii Europol, care susţin că conducerea școlii a dispus ca uniformele să nu mai fie acceptate la retur, și le-au spus viitorilor polițiști să le schimbe între ei.

Drept dovadă stau şi o serie de mesaje postate pe pagina de socializare a sindicatului.

„În final, putem trage mai multe concluzii dureroase:

– Umilința este principiul după care sunt tratați viitorii polițiști;

– Încă de pe băncile școlii sunt învățați ce este „orientarea” și cum se face „bișniță” cu elementele de uniformă;

– Este foarte suspectă pasivitatea și chiar imixtiunea reprezentanților școlilor de agenți de poliție care refuză sa retragă elementele de uniformă care nu corespund;

– Este mai actuală oricând expresia „mergem înainte, că înainte era mai bine”, se mai arată în postare.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul Reporter24.info a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Următorul pas în dezvoltarea iniţiativei jurnalistice regio-locale reprezintă intrarea în portofoliul agenţiei Thinkdigital, începând din luna mai 2021. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri