Connect with us

Uncategorized

Acumulează puncte de fidelitate, achiziționând brichete rumegus de pe Tomi Bena

Publicat

în

Îți plac reducerile, dar și punctele de loialitate? Acumulează puncte de fidelitate, achiziționând brichete rumegus de pe Tomi Bena. Tomi Bena este magazinul de care ai nevoie nu doar într-o anumită perioadă a anului, ci tot timpul. Este magazinul care-ți oferă varietate, calitate și bineînțeles, puncte de loialitate!

Ce sunt aceste puncte de loialitate pe care Tomi Bena le oferă?

Cu siguranță ai mai auzit de acest concept. S-ar putea, însă, să-ți fie necunoscut și să te întrebi ce sunt aceste puncte de loialitate pe care Tomi Bena le oferă. Ei bine, am pregătit un răspuns pentru fiecare dintre întrebările tale.


Punctele de loialitate de poți acumula foarte ușor prin achiziția de brichete rumegus de pe Tomi Bena. Fiecare achiziție vine, așadar, cu un anumit număr de puncte de loialitate. Cu cât valoarea comenzii tale de brichete rumegus este mai mare, cu atât obții mai multe puncte de fidelitate. Acestea pot fi obținute nu doar în cazul în care te decizi să achiziționezi brichete rumegus. Puncte de fidelitate primești la orice achiziție de pe Tomi Bena.

Nu-i așa că acest aspect este, de altfel, un avantaj pe care merită să-l iei în considerare? Pe lângă ofertele pe care ți le pune la dispoziție, Tomi Bena îți mai oferă și posibilitatea de a te bucura de puncte de loialitate, care pot fi folosite în timp, atunci când ai acumulat o sumă de care să fii mulțumit.

Câte puncte de loialitate primești pentru brichete rumegus?

Te întrebi câte puncte de loialitate primești pentru brichete rumegus? Numărul de puncte diferă de la produs la produs, motiv pentru care această întrebare are relevanță. Nu vei primi același număr de puncte la achiziția de peleți, cum vei primi la achiziția de brichete rumegus.


Dacă alegi să cumperi brichete rumegus pentru foc, atunci trebuie să știi că vei primi, asociat acestora, un număr de 2.4 puncte de loialitate. Cât înseamnă asta? 2.4 puncte de loialitate este echivalentul a 0.24 RON.

Este drept, suma nu este una foarte mare. În timp, însă, aceste valori se adună. De asemenea, cu cât achiziționezi mai multe pachete de brichete rumegus sau mai mulți paleți de brichete rumegus, cu atât vei strânge puncte de loialitate mai multe.

Când poți folosi punctele de fidelitate asociate comenzii de brichete rumegus și nu numai?

Cât despre momentul în care poți folosi punctele de fidelitate pe care le-ai acumulat, îți putem spune câteva lucruri esențiale. Ai liberul arbitru în a folosi punctele pe care le-ai acumulat de-a lungul timpului, atunci când ai nevoie.

Tomi Bena, în acest sens, nu impune o regulă. Poți folosi ceea ce ai acumulat la o comandă anterioară de brichete rumegus, la o următoare achiziție. De altfel, majoritatea persoanelor preferă să adune mai multe puncte de loialitate, cel puțin atât de multe, încât să le acopere transportul.

Alege și tu cum crezi de cuviință. Cert este faptul că la fiecare achiziție de brichete rumegus și la toate celelalte înregistrare, vei primi puncte de fidelitate de care să te bucuri mai apoi!

Print Friendly, PDF & Email

Toate ştirile pe Facebook

Arhiva articole

Trending

Proiect co-finanțat din Programul Operațional Capital Uman 2014-2020
Finanțat prin Proiectul „Dezvoltare antreprenorială în sprijinul comunității din regiunea Sud-Vest Oltenia" (POCU/82/3/7/107279)
Copyright © 2021 JFK Media&More.