AcasăACTUALUn vietnamez, prins când încerca să treacă Dunărea din Bulgaria în România,...

Un vietnamez, prins când încerca să treacă Dunărea din Bulgaria în România, cu o barcă gonflabilă

spot_img

Un vietnamez în vârstă de 39 de ani a fost depistat de poliţiştii de frontieră olteni, în timp ce încerca să intre în ţara noastră traversând Dunărea, la Corabia, cu o barcă gonflabilă.

Bărbatul avea asupra sa un permis de rezidenţă în Bulgaria.

CITEŞTE ŞI: Mitropolitul Irineu al Olteniei a emis o declarație în care excomunică preoții și credincioșii care merg la o biserică pe care o consideră construită pe un teren blestemat de Sfântul Ierarh Calinic. Declarația a fost criticată de unii drept un gest arhaic și neortodox

„În data de 09.01.2023, în jurul orei 09:55, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Corabia, pe timpul desfășurării unei misiuni de supraveghere a zonei de frontieră, au observat la malul românesc al fluviului Dunărea o persoană de sex masculin, alături de care se afla o barcă gonflabilă. Imediat, polițiștii de frontieră au procedat la identificarea persoanei și conducerea acesteia la sediul instituției pentru efectuarea verificărilor  suplimentare. Asupra persoanei în cauză s-a găsit un permis de rezidență eliberat de autoritățile din Bulgaria”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Corabia, Lavinia Ştefănoaica.

Vietnamezul a fost trimis înapoi în Bulgaria.

„În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că, acesta este cetățean vietnamez, în vârstă de 39 de ani, care a trecut fraudulos frontiera de stat a României dinspre Bulgaria, cu ajutorul unei bărci gonflabile. Acesta a declarat că intenționa sa ajungă pe cont propriu în Germania.

Conform  protocolului româno – bulgar, persoana în cauză  a fost preluată de către autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun”, a mai arătat reprezentantul Poliţiei de Frontieră.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri